Hoće li se Gerald McRaney pridružiti 'NCIS -u: Los Angeles' s punim radnim vremenom?

'Zdravo Marijo' - Na fotografiji: Gerald McRaney (Umirovljeni mornarički admiral Hollace Kilbride). Callen i Sam vode podatke o zaštiti umirovljenog mornaričkog admirala Kilbridea (Gerald McRaney) u operaciji lociranja nestalog mornaričkog obavještajnog časnika, na NCIS-u: LOS ANGELES, nedjelja, 13. listopada (9: 30-10: 30, ET/9 : 00-10: 00 PM, PT) na televizijskoj mreži CBS. Fotografija: Michael Yarish/CBS © 2019 CBS Broadcasting, Inc. Sva prava pridržana.

Pitanje: Može li Gerald McRaney postati redoviti član NCIS -a: Los Angeles ?. Njegov lik i Hetty bili bi jako zabavni. - Marie

Matt Roush: Prema mojim podacima, Gerald McRaney pojavio se na NCIS -u: LA kao umirovljeni mornarički admiral Hollace Kilbride barem pet puta tijekom godina, tako da je očito omiljena gostujuća zvijezda.

No za sada se čini da je to opseg njegove uključenosti. Nema predstave koju ne čini boljom, pa zamišljam da bi mu svaki put bili dobrodošli.

Nisam vidio ništa što bi ukazivalo na to da producenti žele proširiti glavnu postavu, pa ćete se vjerojatno morati zadovoljiti uživanjem sljedeći put kad se vrati.

(Slažem se, međutim, da bi epizoda s Hollaceom i Hetty bila sjajna.)

Pitanje: Čini se da Stephen Colbert svaki tjedan ima reprize vrijedne tjedan dana. Ima li on ugovor koji to traži? - Paul

Roush: Ne zamjeram ovim emisijama ili njihovim zvijezdama povremeno slobodno vrijeme, jer je raspored naporan.

Ali priznajem da sam također bio zahvaćen činjenicom da je The Late Show With Stephen Colbert zakazao slobodne dane tijekom tjedan dana za vrijeme demokratske rasprave - što je obično zrela prilika za prijenos uživo.

Međutim, ovo mu je bila prva stanka nakon pauze za Praznik rada, pa ako vam se to čini lijenim, neka je tako.

Za postavljanje pitanja TV kritičaru Mattu Roushu idite na tvinsider.com.