Što se kuha: Valentinovo krafne, dan pizza specijaliteti

Pink Box DonutsDizajn za Valentinovo za Pinkbox Donuts. (Pinkbox)

Valentinovo u Pinkboxu

Pinkbox Donuts, koji ima tri lokacije u dolini, predstavio je 11 dizajna za Valentinovo. Uključuju Sweetheart Bar preliven slatkišima; Puh pun čokoladnog moussea s glazurom od čokolade i prskanjem srca, zalogajima čokoladne torte PeeWeez, ljubavnim bilješkama prelivenim Valentinovim izrekama i veganskom podignutom pločicom s domaćim veganskim punjenjem od jagoda. Oni su svaki od 40 centi do 3 dolara. Pinkbox je također predstavio nekoliko novih krafni u svoju redovnu liniju, poput bijelog glaziranog, glaziranog DoughCro-a sa dugim kapljicama. pinkboxdoughnuts.com

Tematske večeri u Triple B klubu Rainbow ClubRestoran Triple B u kasinu Rainbow Club, 122 S. Water St. u Hendersonu uveo je tri tematske noći, sve od 16 do 22 sata. U utorak je kreolska noć, s jelima poput prženih zelenih rajčica, 5,99 USD, te crvenim grahom i rižom s kobasicom na žaru, 9,99 USD. U petak, koja je noć s plodovima mora, posebni specijaliteti uključuju kamenice pečene u ulju, 7,99 USD i sendvič sa žarom od sira, 11,99 USD. Subota sa najboljim rebrima donosi večeru s četiri slijeda koktela, juhe ili salate od jumbo škampa, glavno rebro od 12 unci s povrćem i krumpirom; i puding od kruha u New Orleansu s umakom od viski kreme Anglaise, 18,99 USD. Dostupni su i redovni jelovnici.

Posebne ponude za obilježavanje dana pizze

Brojna poduzeća u južnoj Nevadi u utorak nude ponude za Nacionalni dan pizze. Siena Italian Trattoria, 9500 W. Sahara Ave., gostima će objedovati 50 posto svih pizza. PT -ove konobe nude 1 USD popusta na osobne pizze sa sirom ili feferonima. A Einstein Bros. Bagels, koji ima brojne lokacije u dolini, nudi 50 posto popusta na svoju kutiju za obiteljske pizza peciva od utorka do 14. veljače; naručite unaprijed u Einsteinovoj aplikaciji.

Tu i tamo

Ljuta rakova koliba, koji poslužuje azijske i cajunske kuhane plodove mora, otvoren je na adresi 4250 E. Sunset Road u Hendersonu, na nekadašnjoj lokaciji Joe’s Crab Shack. Otvoreno je od 11 do 23 sata. dnevno. angrycrabshack.com

Sjeverna Italija, 10698 S. Rampart Blvd., ponovno nudi svoj paket Date Date s dvije tjestenine, kruhom od parmezana i češnjaka te sangrijom ili margaritama za 50 USD. Dostupno je ograničeno vrijeme za preuzimanje putem internetske narudžbe ili DoorDash isporuke. northitalia.com

Tržnica u Aleji se vraća u Fergusons Downtown od 11 do 16 sati. Subote i nedjelje, počevši od ovog tjedna, upotpunjene prodavačima hrane.

Arkadni bar Emporium otvorena je u Area15, poslužujući lokalna craft piva i izbornik koktela.

Jolt, u predvorju The Centra na adresi 401 S. Maryland Parkway, sada prži zrna kave s pržilicom Bellwether Coffee, koja koristi električni element i pametno skladištenje energije umjesto prirodnog plina. Među dostupnim mješavinama je Pride; dio cijene od 11,25 USD po funti podržava centar.

David Werly imenovan je izvršnim kuharom Virgin Hotels Las Vegas. Nedavno je bio pomoćnik izvršnog kuhara u tvrtkama Aria i Vdara, a radio je lokalno u Mandarin Oriental i Le Cirque.

Poslužuje se globalna večera očekuje se da će se otvoriti na 1450 W. Horizon Ridge Parkway u Hendersonu krajem ovog mjeseca.

Takotarijanac potpisao je ugovor o najmu nove lokacije na adresi 75 S. Valle Verde Drive. Očekuje se da će biti otvoren početkom ljeta.

svi Smithove trgovine u dolini će u subotu od 9 do 12 sati biti domaćin Punjenje hrane ostavom za kuću Ronalda McDonalda.